Hlavní obsah
Článek

Představitelka Donny ze seriálu Beverly Hills 90210, zdá se, ustála manželskou krizi a na veřejnosti předvádí svůj šťastný rodinný klan. Doufejme, že tentokrát jí to už vydrží.

Tori Spelling (41) dala po své životní roli, kterou jí zajistil vlivný tatínek Aaron Spelling, přednost rodině. K tomuto úkolu se postavila opravdu zodpovědně a záhy americkou populaci rozšířila o čtyři občany. Super mámou se stačila stát ještě před čtyřicítkou, a je tak zřejmé, že kvůli dětem utrpěl vztah s jejím manželem Deanem McDermottem, který se přiznal k závislosti na sexu. Ten mu ale věčně těhotná Tori nemohla dopřát v takové míře, aby jej plně uspokojila.

Dean si tak svůj chtíč kompenzoval jinde, což vyústilo v krizi, již slavný pár následně zúročil v televizní reality show, kde Tori v slzách pod dohledem kamer rozebírala své soukromé problémy. Tato veřejná terapie nejspíš zabrala a rodinu stmelila dohromady.

Během výpravy do supermarketu se tak herečka hrdě nesla vedle napraveného manžela, s nímž si pořídila Liama (7), Stellu (6), Hattie (2) a Finna (1). Není však vyloučeno, že si Tori a Dean manželství upevní dalším dítětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám