Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle se bývalé modelce Coco Austin (33) skutečně nepovedlo. Vypadat sexy za každou cenu se jí tentokrát vymstilo a bikiny, které měly mít zeštíhlující efekt, se změnily ve svěrací kazajku... Austin nejen, že se ven drala ňadra z velkého výstřihu, ale co hůř, plavky se zařezávaly do intimních partií, což snad původně neměla v plánu ani odvážná Coco.

Manželka rappera Ice-T se většinou dokáže nastavit před objektiv tak, aby zakryla nedokonalosti své postavy a přednosti naopak vyzdvihla. V dalších případech přijdou na pomoc kouzelníci, co ovládají Photoshop. Tentokrát se Coco podrobila focení na silnici v New Yorku a zvěčnit si ji mohli všichni kolemjdoucí. Právě na počítačově neupravených obrázcích je vidět, že se nám Coco trochu zakulatila...

Modelka, jež dříve zdobila i obálku Playboye, předváděla sexy pózy ve stříbrných plavkách a černých lodičkách na jehlách přímo uprostřed vozovky. Není divu, že nebyl nikdo, kdo by se po spoře oděné blondýně neotočil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám