Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leona Machálková (56) v minulých dnech byla na dovolené v Egyptě. Hned po příletu se ukázala ve společnosti a odnesla si hned v prvních sekundách příchodu několik lichotek.

V Africe byla s kamarádkou. „Dovolenou jsem si užila úžasně. To, co jsem o dní očekávala, jsem dostala. Moc jsme necestovaly, ale co s šesti dny. Byly jsme u bazénu, u moře, povídaly si, dobré jídlo bylo. Dvakrát večer jsme i vyjely ven. Měly jsme na všechno kliku, i na milou pozornost mužů. Jeden gentleman vedle druhého. Neměly jsme tam žádný škraloup,“ svěřila se Leona Super.cz.

My si se zpěvačkou povídali v prostorách velkého sálu v pražské Lucerně, kde 11. dubna proběhne vzpomínkový koncert na zesnulou Naďu Urbánkovou. Leona bude jednou z těch, kteří na počest legendární zpěvačky zazpívají její písně.

„Byla to krásná žena, laskavá, ten její hlas, který byl neuvěřitelný. Měla vždy takový sameťák. Vzpomínám na ni jako na velmi laskavého člověka. Když vám chtěla Naďa něco říct, tak vás podpořila, povzbudila. Vidět Naďu byl vždy velmi světlý okamžik,“ zavzpomínala Leona Machálková na Naďu Urbánkovou. Mimo Leonu písně paní Urbánkové zazpívají také například Eva Burešová (30), Bára Kodetová (53), Michal David (63), Šárka Rezková, Pavel Šporcl (51), Karel Voříšek (60) a další.

Reklama

Další články

Načítám