Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V českých luzích a hájích se mnohdy pozastavíme nad tím, že na společenské akci někomu něco trochu vykukuje nebo prosvítá. Ve světě ale móda pokročila, a kdo nepřijde nejméně polonahý, ten snad jako by nebyl. A rozhodně nemusíme do Ameriky. Stačí se podívat na hosty galavečera Idol Awards v Madridu.

Jako každý rok se i letos dočkali slávy ti nejlepší influenceři a tvůrci obsahu, kteří působí ve Španělsku. Sešli se v Principe Pío Grand Theater, a jak to tak bývá, všichni se na akci náležitě připravovali. Organizátorkou akce je Aida Domenech, která si říká Dulceida. Ta má na svém instagramovém účtu 3,3 milionu sledujících. Právě ona předvedla ne červeném koberci fotografům polibek se svou manželkou Albou Paul, která si s průsvitností látky příliš nelámala hlavu.

Nebyla ovšem zdaleka jediná, kdo se na akci, kde byli oceněni tvůrci obsahu prosazující se díky své kreativitě a originalitě na platformách jako Instagram, YouTube, TikTok nebo Twitch, pořádně odvázal. Modely, které rozhodně nedovolují ani špetku studu, oblékla i spousta ostatních hostů galavečera. Na to, jaký módní trend influenceři udávali, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám