Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední měsíc byl pro dýdžejku Luccu (45) poměrně náročný. Jen, co manželka klávesisty kapely Lucie Michala Dvořáka (58) v únoru nafotila sérii provokativních snímků v plavkách, musela se připravit na chirurgický zákrok.

Přestože operaci podstoupila poměrně nedávno, už jsme ji potkali na premiéře nového filmu Dungeons & Dragons:Čest zlodějů. „Byl to menší gynekologický zákrok, byla jsem na konizaci. Je to takový preventivní zákrok, aby se v budoucnu nestalo nic váženého,“ svěřila se Super.cz dýdžejka s tím, že víc, než operace se bála samotné narkózy.

„Bála jsem se, byla to moje první celková narkóza. Měla jsem sice dva císařské řezy, ale ty byly poloviční. Takže největší fóbii jsem měla z toho, a ne ze zákroku. Před narkózou jsem se klepala, volala manželovi a byla opravdu nervózní,“ svěřila se DJ Lucca, která je nadšenou sportovkyní. S cvičením musí ale po zákroku opatrně.

„Teď mám rekonvalescenci, měsíc nemůžu sportovat, nemůžu ani plavat. Snad bude vše dobré. Teď jsem tři týdny nehrála, ale první hraní mám 7. dubna, velká akce se zahraničními dýdžeji, tak doufám, že do té doby budu v pohodě,“ dodala Lucie Dvořáková.

Reklama

Další články

Načítám