Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme herce Sašu Rašilova (51) vídali v seriálu Iveta jako skladatele Karla Svobodu (†68), byl tak trochu oplácaný. Teď je z něj opět štíhlý muž. Může za to jiná role. Naskočil totiž do seriálu Taneční, který natáčí TV Nova. A za to, že roli tanečního mistra zvládá, děkuje StarDance, i když se této soutěže účastnil už před třinácti lety.

„Abych se přiznal, tak u Karla Svobody jsem neměl úkol přibrat, i když jsem kdysi o takových úkolech snil. Jako třeba když Robert De Niro točil Zuřícího býka, a během natáčí hubnul a přibíral v rozmezí asi pětadvaceti kilo. Tyhle zběsilosti jsem absolvovat nemusel. Já byl pro Karla Svobodu prostě v tu dobu ve správné tělesné hmotnosti,“ vysvětlil nám herec.

Kila navíc shodil v podstatě až díky nové roli. „Ať by tomu někdo věřil, nebo ne, společenský tanec i na úrovni toho, co se dělá v tanečních, funguje úplně báječně na organismus, rozhýbání metabolismu a biorytmu,“ upřesnil. „Před půl rokem jsem začal s tímhle druhem pohybu a stačilo jednou nebo dvakrát týdně,“ dodal. Kolik zhubnul, prý neví, protože doma už tři čtvrtě roku nevyměnili baterku ve váze. „Ale přidělávali jsme u kostýmů dírky na pásku, asi o dvě,“ prozradil.

Na to, aby šel vůbec na casting, si troufl díky tomu, že absolvoval StarDance. „Jak už jsem za svoji kariéru zjistil, určité věci se zúročí a neztratí, i když to někdy docela trvá. Takže jsem si sice na StarDance odrovnal meniskus, ale zároveň jsem se toho stihl naučit tolik, že musím zpětně poděkovat. Jinak bych neměl ani minimální sebevědomí na to, abych se stal tanečním mistrem Oldřichem Kulhánkem,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám