Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhé kolo jedenácté řady StarDance bylo věnováno divadelníkovi Jiřímu Suchému. Sálem zněly hity jeho divadla Semafor. Tento díl zařadil mezi favority soutěže herce Jana Cinu s Adrianou Maškovou, krasobruslaře Tomáše Vernera s Kristýnou Coufalovou a zpěvačku Terezu Černochovou a jejího tanečníka Dominika Vodičku. Za svůj quickstep si od poroty vysloužili třicet bodů, tedy nejvyšší počet.

„Vysloužili jsme si první místo a já jsem Dominika upozornila na to, že je to poprvé a naposled. Musíme si to užít. V hlavě už běží myšlenky na další tanec,“ říká zpěvačka kapely Monkey Business a jedním dechem dodává: „Je pro mě důležité, aby se to někam vyvíjelo. Když člověk dostane dobré hodnocení, tak teď mám strach, abych dokázala překvapit Dominika, diváky a porotu.“

Tereziným největším fanouškem je její dcera Laura. „Je ze mě paf, StarDance ji hrozně baví. Pouští si i výkony ostatních, má od nich všechny podpisy,“ prozradila Tereza.

Dcera ji také motivuje k lepším výkonům. „Motivuje mě hláškami: Mami, to zvládneš zatančit ještě dvakrát. Neříkej, že už nemůžeš. Ještě byste to měli o víkendu vypilovat,“ svěřila Tereza, která patří k dosud nejlepším soutěžícím letošní řady.

Reklama

Další články

Načítám