Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodačka z Normandie Laetitia Casta (45) má za sebou výjimečně úspěšnou modelingovou kariéru, ale ta herecká v ničem nezaostává. Dnes je pětačtyřicetiletá kráska, která se před čtvrtstoletím nakrucovala před Gerardem Depardieum ve své filmové prvotině Asterix a Obelix, uznávanou herečkou. Casta převážně ve své domovině natáčí každoročně několik filmů. Nejnověji představila během předpremiéry v Paříži snímek Le Bonheur est Pour Demain.

Herečka v novém remaku původního filmu z roku 1960 představuje hlavní ženskou roli Sophii a role jejího mužského protějšku Clauda se zhostil Damien Bonnard, s nímž mimo jiné Laetitia na akci pózovala fotografům. Sympatická Laetitia se do divadla dostavila ve slušivých černých šatech v midi délce s rozparkem, ale ty pod neforemnou oversize koženou bundou bohužel úplně zanikly. Herečce výrazný módní prvek přidal na objemu a Laetitia působila, jako by bundu zdědila po starším sourozenci.

To ovšem nic nemění na tom, že Casta i po čtyřicítce patří k nejpůvabnějším evropským herečkám a podobně jako její italská kolegyně Monica Belluci umí přijímat přibývající roky s grácií a nežene se za věčným mládím zákroky, které by jí změnily výraz ve tváři.

Přestože tato čtyřnásobná maminka už modeling dávno pověsila na hřebík, občas se přece jen nechá k nějaké spolupráci přemluvit. Jako například loni, kdy nafotila nádhernou kampaň, a to dokonce plavkovou pro Calzedonii. Od dob jejího působení andílka ve Victoria’s Secret jako by se téměř nic nezměnilo…

Související témata:
Laetitia Casta

Reklama

Další články

Načítám