Hlavní obsah
Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38), která se nedávno stala terčem zvláštního podivína kvůli své často prezentované nahotě, nyní ještě přitvrdila. Jako tvář erotického festivalu se v rámci kampaně nechala nafotit v kostýmu dominy s partou půvabných nahotinek. Podívejte se do fotogalerie!

Dívka bude v rámci úvodního večera Sexy Fashion Night jednou z tváří módní přehlídky luxusního spodního prádla pod vedením legendární Heleny Konarovské. „Každá ženská by měla vědět, že jsou podprsenky na běžné nošení a podprsenky, kterými si mohou získat veškerý zájem mužů,“ říká Konarovská, která bude mít v péči například i Kateřinu Průšovou a další známé modelky.

A jak se na akci vůbec těší samotná Dominika, která nyní nemá důvod nikoho balit, protože je šťastně zadaná? Jaký typ mužů ji vůbec přitahuje?

„Nejvíc mě přitahuje můj partner! Líbí se mi ale například i fotbalista David Beckham. Nikdy mě však nepřitahovali muži tmavé pleti, hnusí se mi. Černoši prý mají zvláštní pach kůže a to pro mě jako Evropanku rozhodně není,“ svěřila se.

Třídenní Erotic festival se koná v Národním domě na náměstí Míru od 22. do 24. listopadu a ve dne v noci slibuje luxusní erotiku pro každého. Pro muže, ženy, ale například i gaye. Čekají nás prý vystoupení erotických kouzelníků, mnoho módních přehlídek, striptýzy obou pohlaví, ale i casting italského hřebce Rocca Siffrediho do porno filmu nebo oslava narozenin nejslavnější české hvězdy filmů pro dospělé Tarry White.

„Sex je v Česku stále tak trochu tabu. Všichni ho mají rádi, ale neradi to otevřeně přiznáváme. Zatímco ve světě lidé nemají problémy otevřeně mluvit o svých sexuálních potřebách a přiznat se ke svým sexuálním zálibám, u nás je to vnímáno jako cosi nepatřičného. A právě to bychom rádi naším festivalem změnili,“ říká jeden z organizátorů Patrik Jánský, který slibuje především zábavu a show, na kterou se nebude stydět zajít ani ten největší puritán.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám