Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Islandský herec Hafþór Júlíus Björnsson, jenž proslul rolí Hory v seriálu Hra o trůny, sdílel na sociální síti tragickou zprávu. S manželkou Kelsey Helson přišli o předčasně narozenou dceru Grace Morgan Hafthorsdottir.

Holčička přišla na svět 8. listopadu, před 22. týdnem těhotenství. Průměrná doba trvání těhotenství se udává v délce 40 týdnů.

„S velkým zármutkem oznamujeme narození naší dcery Grace Morgan Hafthorsdottir, která se narodila v 21. a půl týdnu. Po znatelném poklesu pohybu jsme zjistili, že jí přestalo bít srdce,“ napsal herec.

„Slova nedokážou popsat bolest z této ztráty ani štěstí, že jsme s naší dcerou mohli strávit čas. Je překrásná, s blonďatými řasami a obočím a na maminku a tatínka se usmála,“ uvedli rodiče k sérii snímků, na nichž jsou i s dcerou zachyceni.

Björnsson dále uvedl, že bolest, která je zasáhla, nikdy nezmizí, stejně jako láska, kterou k dceři s manželkou cítí. A že holčička navždy zůstane v myšlenkách rodičů i sourozenců.

S Kelsey mají syna Stormura; z předchozího vztahu má herec ještě dceru Theresu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám