Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a muzikant Bohouš Josef (54) sice pečlivě zkouší svoji roli kněze v muzikálu Bonnie & Clyde, to mu ovšem nebránilo porušit pomyslný kněžský celibát a zcela v tichosti se zasnoubit se svojí přítelkyní Alenkou.

„Ano, je to tak. Už před časem jsme si řekli, že bychom mohli náš vztah posunout dál. Koupil jsem prstýnek a letos na dovolené na Korfu jsem při večeři požádal Alenku o ruku,“ začal vyprávět zpěvák. Jeho nastávající byla sdílnější.

„Byla to neskutečná romantika. Prstýnek byl schovaný na dně skleničky s koktejlem. Lovila jsem ho a docela jsme se u toho nasmáli. Ostatní hosté se zvědavě otáčeli a gratulovali nám. Byla jsem z toho docela naměkko,“ vzpomínala na zásnuby Alena, která se s Bohoušem seznámila před třemi lety na koncertě v klubu.

„Otevřela jsem dveře, mrkli jsme na sebe a bylo to jasné,“ vzpomínala Alenka. „A je jasné, že do roka musí být svatba. Na pověry sice nedáme, ale tu svatbu chceme. Malou, neformální, přátelé a kamarádi. Na to se oba těšíme,“ měl jasno Bohouš.

Zásnuby vyšly najevo ve Znojmě při udílení ocenění Král vín, kde Josef spolu s karlínskými umělci vystupoval. Zpěvák bude v novém muzikálu opět hrát církevního hodnostáře, a to už potřetí!

„Ve Třech mušketýrech jsem hrál kardinála, v Golemovi faráře Skotnicu a teď mám roli kazatele. Jak vidíte, hodností jdu stále dolů,“ smál se zpěvák, který přiznal, že vždy před představením a zvláště před premiérou má i po těch letech vystupování maličko trému

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám