Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stylový tanec s obručí předvedla v show Česko Slovensko má talent lektorka dětských tanců, která si říká Tiffany Tiger. Na tu byl zvědavý především Jakub Prachař (40), protože už účinkovala v minulé řadě oblíbené show.

Tehdy se jí ale vystoupení vůbec nepovedlo, obruč jí padala a většinu akrobatických kousků pokazila. Tiffany ale nechybí kuráž, a tak to zkusila podruhé. Tentokrát musel být Prachař spokojený. Tiffany zapracovala úplně na všem včetně oblečení.

„Sluší vám to víc než minulý rok, je to možné?“ ptal se soutěžící. „Mám takové větší sebevědomí, viděla jsem se v televizi a zjistila jsem, že to není taková hrůza,“ odrovnala ho vzápětí Tiffany.

Ta nakonec předvedla technicky skvělé číslo, u kterého se porotě tajil dech. Zejména Diana Mórová (54) a Prachař o ni u některých kreací měli velký strach. Chybu ale Tiffany neudělala. Na ukázku ze sobotního Talentu se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám