Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna komediální role za druhou a tentokrát se prý výborně bavila i ona. Po svátcích vstoupila do kin nekorektní komedie Jedeme na teambuilding a v jedné z hlavních rolí uvidíme herečku Annu Polívkovou (45).

Velkou roli ve filmu hraje i konzumace alkoholu, producentka si ostatně pochvalovala i sponzory, kteří ho dodali. Nicméně tuto část Anna zmeškala.

„Nějaké pařby si nepamatuju, i když je pravda, že jednu zásadní průtočnou jsem zmeškala, protože jsem tam nemohla být. Ale podezřívali jsme partu herců z Brna, že chlastají, když už to mají v popisu práce, protože tak vypadali. Ale nebyli vůbec opilí, ani jeden z nich. Brňáci to prostě umějí zahrát i realizovat,“ vyprávěla a v našem videu zažertovala, že oni v rodině mají spíš abstinenty včetně jejího otce Bolka Polívky (74).

Ve filmu uvidíme Aničku i v kostýmu superhrdinky, v němž vynikne její štíhlá postava. „Seděl mi jako druhá kůže. Asi by se měl někdo zamyslet v českém šoubyznysu, abych dostala roli opravdové superhrdinky,“ míní herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám