Hlavní obsah
Článek

Po překvapivé absenci na udílení Zlatých glóbů, kde byl Brad Pitt (60) bez doprovodu své manželky, se Angelina Jolie (48) po delší době ukázala na červeném koberci. Kdyby si ovšem vzala šaty až ke kotníkům, na premiéře animovaného filmu Kung Fu panda 3 by udělala mnohem více parády.

Angelina loni doufala, že se dočká uznání za milostné drama U moře, které režírovala a zároveň si v něm zahrála s Bradem, ale film kritiky nenadchl a u diváků naprosto propadl. Ostře sledovaná premiéra ji tak čekala až díky animáku, v němž jejím hlasem promluvila tygřice.

Na premiéru v Los Angeles herečka vzala své potomky Paxe (12), Zaharu (11), Shiloh (9) a dvojčata Vivienne a Knoxe (7). Čtrnáctiletý Maddox zůstal doma s tatínkem, takže slavní manželé opět společně nepózovali.

Jolie sice na červeném koberci rozdávala úsměvy hollywoodské hvězdy první kategorie, ale veškeré pohledy směřovaly na její spodní partie. V černých šatech totiž ukázala vyhublé nožičky, s nimiž by jako filmová Lara Croft příliš akčních scén neodehrála.

Angelina, která kvůli obavám z rakoviny podstoupila mastektomii i odebrání vaječníků, se doslova ztrácí před očima. Herečka popírá, že by trpěla poruchou příjmu potravy a svůj stav přisuzuje vysokému pracovnímu nasazení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám