Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46) prozradila, že 5. srpna oslavila 24 let ve vztahu. Kdo je tím mužem, se kterým sdílí nejdelší vztah v životě? Není to její láska, ale parťák ze zpráv Rey Koranteng (49)!

"Je to tak. Už jsme s Reyem spolu 24 let. 5. srpna jsme měli výročí. Je to můj nejdelší vztah. Známe se ještě déle. Dva roky předtím už jsem v televizi pracovala. Známe se tedy 26 let, což je fakt dlouhá doba," řekla Super.cz moderátorka.

Za tu dobu se z Reye stal nejen její parťák, ale také nejlepší kamarád. Nikdy se prý ani výrazně nepohádali.

"Naštěstí krize nebyla. Pracujeme spolu, a navíc ještě bydlíme vedle sebe. Potkáváme se na obecních akcích, na čarodějnicích, rozsvěcení stromku, potkáváme se v supermarketu, v lékárně. Nemáme se dost ani mimo práci. Máme se rádi a to je super. Je vzácné najít vztah, kdy se lidi nehádají a nemají ponorku," vysvětluje.

Je také jediným mužem, na kterého její partner nežárlí. "Na Reye nemusí žárlit. A také je to jediný chlap, kterému se můžu svěřit úplně se vším. Mám parťáka a nejlepšího kámoše. Je to můj důvěrník, ví o mně téměř všechno," prozradila Lucie na večírku televize Nova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám