Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a influencerka Anna Dvořáková se nedávno objevila na veřejnosti po boku svého tatínka Jiřího Dvořáka (57). Stalo se tak ještě předtím, než navždy odešla její babička Jana Hlaváčová. Usměvavá kráska se v té době ukázala s novým účesem a byla téměř k nepoznání.

Já to tak mám vždycky, že se ráda hezky obleču, někdy si až lidé říkají, že jsem blázen, protože i když jdu do supermarketu, tak si vezmu ráda hezké oblečení, baví mě to,“ reagovala na naši lichotku, že jí to moc sluší.

Herečku jsme viděli v nepříliš divácky oblíbeném seriálu Elišku a Damián. Ani s odstupem času svého účinkování v tomto počinu nelituje, a dokonce se nemůže dočkat pokračování. „Já už jsem to říkala i předtím, vůbec se za to nestydím. Stojím si za tím projektem, potkala jsem tam úžasný lidi a naučilo mě to strašně moc věcí. Za mě je to super a těším se na druhou sérii a fakt to za mě byl úžasný projekt,“ neskrývala nadšení během rozhovoru pro Super.cz.

Nedlouho po rozhovoru Česko zasáhla smutná zpráva o tom, že zemřela hereččina babička Jana Hlaváčová. Anna Dvořáková si tehdy vzala čas, aby se mohla věnovat jen své rodině. Nyní už je zase aktivní, a to i na sociálních sítích.

Reklama

Další články

Načítám