Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci soutěže Survivor už netrpělivě očekávají novou řadu. Jednou z tváří, které budou bojovat o přežití, je i herečka Ivana Jirešová (47). Ta už odletěla do Karibiku, ovšem musela vyřešit, kdo ji zastoupí v jiných závazcích, jako například ve hře Román pro ženy v pražském Divadle Na Fidlovačce.

Premiéra oblíbeného díla Michala Viewegha (62) je už dnes večer. Alternaci za Ivanu, která bude bojovat o přežití na druhé straně světa, bylo nutné vyřešit co nejrychleji. Volba padla na ostřílenou divadelní herečku Pavlínu Kafkovou, kterou lidé znají jako soudkyni Barbaru.

Díky tomu, že má bojovného ducha (Ivana Jirešová, pozn. redakce), mě uvidíte bojovat tady, ale nemám ráda to slovo, tak to nazvu neskutečným dobrodružstvím. Hraji matku Laury, což je hlavní představitelka, kterou hraje Anička Randárová,“ svěřila se Super.cz Pavlína, která do hry naskočila jen den před premiérou. V roli Pažouta, tedy Olivera, se ukáže Martin Kraus.

„U těch textů máte pocit, že toho není hodně, ale když se to učíte, tak pak máte pocit, že se učíte celou knihu. Uvidíme, co z toho vyleze. Ale jsem hodně zodpovědná, tak se to slovo od slova drtím a drtím od rána do večera. Naštěstí mám pejska, ten se mi stará o to, abych si dělala pauzu,“ popsala Pavlína Kafková své pocity před dnešním večerem. Herečka si dala v posledních dvou letech pauzu od herecké profese, a tak dnešní návrat před publikum je pro ni o to více stresující.

Související témata:
Pavlína Kafková
Pořad Soudkyně Barbara
Román pro ženy

Reklama

Další články

Načítám