Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár měsíci se oba rozešli se svými partnery a jejich přátelství přerostlo v lásku. Řeč je o herečce Lupitě Nyong’o a jejím kolegovi z branže Joshuovi Jacksonovi, o jejichž sblížení se spekuluje již pár týdnů.

Nový hollywoodský pár posunul vztah na další úroveň a již se dál nehodlal skrývat. Společně ruku v ruce se tak v úterý vydali na romantickou procházku po národním parku Joshua Tree v kalifornském San Bernardino. Rovněž zdroje z okolí páru potvrdily Daily Mailu, že spolu herci skutečně už nějaký čas chodí.

Cestu si k sobě našli prý během náročného období po rozchodem s jejich předešlými partnery. Joshuovi se rozpadlo manželství s herečkou a maminkou jejich tříleté dcerky Juno Jodie Turner-Smith, která požádala o rozvod v říjnu. Krátce poté se rozešla rovněž Lupita s televizním moderátorem Selemou Masekelou s odůvodněním, že ji oklamal.

Herec známý například ze seriálů Dawsonův svět či Hranice nemožného a oscarová herečka z filmu 12 let v řetězech, která na sobě měla žluté tepláky a tričko s nápisem „Je v pořádku plakat“, si vzájemnou společnost během výletu očividně užívali plnými doušky. Nezbývá tak nic jiného než fandit, aby románek tentokrát vydržel co nejdéle a neskončil zklamáním jako jejich předešlé vztahy.

Další články

Načítám