Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno nové držitelky titulu Miss Universe je po včerejším večeru jasné, titul získala třiadvacetiletá tmavovláska z Nikaraguy Sheynnis Palacios. Na druhé příčce se umístila Anntonia Porsild z Thajska a třetí skončila Moraya Wilson z Austrálie.

Velké finále Miss Universe se letos uskutečnilo v San Salvadoru a jednalo se již o 72. ročník této soutěže. Zástupkyně České republiky Vanesa Švédová se neumístila, stejně jako například miss z Nepálu Jane Garett, která byla první plus-size kráskou v tomto klání. Podobně na tom byla i držitelka titulu krásy z Pákistánu Erica Robin, která se na rozdíl od ostatních dívek během promenády v plavkách představila ve třpytivých burkinách.

Během slavnostního večera, kde reprezentovalo svou zemi celkem 84 dívek z celého světa, vystoupil i John Legend. Korunku vítězce v závěru nasadila loňská vítězka R’Bonney Gabriel ze Spojených států.

Reklama

Další články

Načítám