Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na sobotním koncertě se poprvé ukázalo, že matka dvanáctiletého syna zpěváka Marka Ztraceného (39) už není jen zpěvákovou partnerkou, ale také manželkou. Pár se ve velkém utajení vzal před pár týdny na Šumavě. Marek to prozradil na koncertě a ukázal svým věrným fanouškům také záběry z veselky.

Marcela se tak poprvé jako paní Ztracená objevila ve společnosti. A stylově celá v bílém. Na koncertě vypadala nádherně, oblékla bílé šaty a sako, které doplnila stříbrnými střevíčky. Bylo vidět, jak si koncert užívá a při promítání videa se jí dojetím leskly oči. Celý stadion nadšeně skandoval a tleskal novomanželům.

Marcela přijala Markovo jméno a je vůbec první Ztracená nejen v republice, ale i na světě. "Ano, Marcelka je první Ztracená na světě," řekl Super.cz zpěvák.

A proč právě svatba na Šumavě? "V zahraničí bych to neudělal. Správné místo je tam, kde se člověk cítí doma. Takže na Šumavě. Ten moment je o nás, děsí mě, že by přede mnou někdo rozbíjel talíře, já to zametal, pak do toho někdo kopal. Pak bych tancoval, všichni na nás koukali. To je v tu chvíli show pro lidi. My jsme se domluvili na tom, že si to chceme užít v malém, aby to bylo jenom o nás," prozradil Super.cz zpěvák.

Od zásnub uběhly tři roky. "Bylo to v době největšího covidu. Marcelu jsem požádal o ruku a deset dní na to se zavřela republika. Tohle byly nejvíc hektický tři roky mého života. Přišlo mi hloupé, že budu na koncertě, pak bych si odběhl na svatbu a zase zpět," dodal Ztracený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám