Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňská, a stále ještě aktuální vítězka Miss Czech Republic Justýna Zedníková (21) měla smůlu. I když jednou z výher pro vítězku bývá roční pronájem bytu zdarma, na ni nevyšel, protože došlo ke změně sponzora. Tu letošní ale už byt čeká. A my ho jako jedni z prvních viděli.

Do bytového komplexu v bývalém pražském Jinonickém zámečku jsme se vypravili spolu s devíti finalistkami soutěže (jedna psala maturitní slohovou práci) a ředitelkou soutěže Taťánou Makarenko (34). „Loni jsme podepsali novu sponzorskou smlouvu, ale všechny byty už byly vybookované. Ale Justýna byla stejně pražská,“ vysvětlovala.

Letos vítězku čeká mezonetový byt 2+kk. To sice nezní nijak bombasticky, ale má 90 metrů čtverečních a dokonce i dvě koupelny. „Zatím není zařízený, ale do finále bude hotovo. Samozřejmě včetně kuchyně a zařízení a na výběru se vítězka může podílet,“ upřesnila Makarenko.

„Mně osobně se tady moc líbí, protože nemám ráda paneláky a tady jsou jen tři patra. Navíc velký dvůr s krásnou zelení a v rámci bytu je i parkovací stání. Nájem je přes čtyřicet tisíc měsíčně, což je myslím pěkný počin na start kariéry. K tomu bude i auto, což vám hned tak někdo za spolupráci nedá,“ míní ředitelka soutěže Miss Czech Republic, jejíž vítězka tak za bydlení za rok ušetří skoro půl milionu korun.

Reklama

Další články

Načítám