Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už několik týdnů je na sociálních sítích jedním z nejžhavějších témat možný vztah mezi zpěvákem Benem Cristovao (36) a jednou z nejúspěšnějších influencerek Dominique Alagiou.

Spekulace fanoušků se vynořily, když Ben obsadil Dominique do jednoho ze svých klipů, ale také její půvab zmínil v textu v jedné ze svých písní. Krásná brunetka se pak pravidelně objevovala v jeho společnosti a aktuálně by oba měli být i v Dominikánské republice.

Z karibského ráje nesdílí příspěvky společně, avšak téměř vždy navzájem reagují na každý svůj příspěvek. Ben například Dominice polichotil, když sdílela video svého outfitu nebo svou tvář bez líčení. Influencerka mu odpověděla emotikony, které zobrazují polibky.

„Nechcete to s Benem už přiznat?“ ptají se fanoušci. „Ty jsi tam s Benem,“ uvedl další spekulant. „Jsi nádherná, s Benem bych vám to přála,“ napsala sledující. „Podle mě chtějí jen pozornost, vůbec mi k sobě nejdou,“ podotkla další fanynka.

Na jejich údajný románek reagovala také influencerka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny. „Já být Honzi Michálek (influencer a expartner Dominique A. - pozn.), tak se taky odstěhuju do pr*ele, když zjistím, že moje ex, ke které jsem se choval, jak k*kot, mě dumpne a začne chodit s Benem Cristovao. A já jsem nejen dumpnul nejhezčí holku v Česku, ale mám po kariéře. Prostě, chodit s Benem Cristovao, ikonické,“ napsala si na sociální sítě.

Pokud jde o Dominique a Bena, mezi kterými je osmnáctiletý věkový rozdíl, tak podobné reakce zatím nekomentují. Zda tedy skutečně tvoří pár, nebo jsou jen dobří přátelé, je otázka.

Reklama

Další články

Načítám