Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natálie Kočendová (24) se vrátila do africké země, kde před dvěma roky vyhrála světovou soutěž krásy Top Model of the World. Odletěla s aktuálními finalistkami Miss Czech Republic na jejich soustředění do Egypta.

„Jsem tady od svého triumfu na světové soutěži poprvé. Je to hrozně příjemné se vrátit do země, na kterou mám tak krásné vzpomínky,“ řekla Super.cz Kočendová.

Modelka má za sebou stresující období související s nepříjemným rozchodem s finalistou Love Islandu Davidem Vitáskem, který proběhl na konci loňského roku.

Hodně pohubla, nyní se jí její ženské křivky vrací a především je u ní zase vidět úsměv. Je jasné, že souvisí také s jejím novým vztahem. Natálie přiznala, že v jejím životě je nový muž. „Jsem zamilovaná, ano, jsem ve vztahu. Něco málo kil je zpět, cítím se moc dobře,“ dodala Kočendová. Podívejte se v naší fotogalerii, jak to české krásce sluší v bikinách.

Reklama

Další články

Načítám