Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Zounar (56) je velký milovník zvířat. Proto nabídku nafotit charitativní psí kalendář okamžitě přijal. Před objektivem pózoval nejen se svou německou dogou Limpy, ale i se psem plemene cane corso Fíkem, který patří jeho partnerce.

Fík, který je Kačky, stoprocentně fotil poprvé. Limpy už byla v jednom kalendáři před třemi lety. Je to prostě zvíře a buď má náladu, nebo nemá, kdyby neměli, tak by to bylo hodně těžké, protože jsou dva, ale spojilo nás vepřové koleno,“ svěřil se Super.cz herec na křtu.

„Jsou boží a nesmírně hodní psi a musím říct, že bych chtěl být psem Martina Zounara a Kateřiny Kantové,“ dodal herec s tím, že jejich mazlíčci mohou doma cokoli. „Spí v posteli, to by jinak nemělo smysl. Jsem tam já, žena, děti a psi a ráno jsou tam jenom psi a my jsme vedle. Postel máme širokou dva a půl metru a má nosnost přes půl tuny. Je to vyztužené, to jinak nejde,“ řekl nám herec, na křtu kalendáře Online psí školy.

„Když si člověk pořídí psa, není to o tom, aby přemýšlel, kam ho dá, když pojede na dovolenou. Je to součást rodiny, jako člověk, když ho jako dítě od mala vychováváte, máte za něj zodpovědnost, a čím větší pes, tím větší zodpovědnost,“ dodal Martin Zounar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám