Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vašek Noid Bárta (43) letošní Štědrý den prožije se všemi svými dcerami. Bude s ním i Terezka, kterou má s bývalou ženou Gabrielou Dvořákovou (35).

„Terezka pendluje. Letos bude u nás 24. prosince, 25. prosince bude u Gábiny. Každým rokem se to střídá. Má to tak odmalička, už si na to zvykla. Je to dané taky tím, že naše vztahy jsou v pořádku,“ řekl Super.cz Noid.

Ten si pochvaluje nejen vztah s bývalou ženou, ale také s jejím novým mužem Petrem. A dokonce si umí představit, že by v budoucnu Vánoce trávili všichni společně.

„I to se může klidně někdy stát. Gábiny manžel Petr je skvělej kluk, mám ho strašně rád, fakt si myslím, že jsme kamarádi. Je skvělý, že si našla takovýho kluka. Já si fakt umím představit, že bychom Vánoce trávili společně. Jediný problém je v tom, že s Petrem pořád kecáme spolu a nikoho jinýho nepustíme ke slovu,“ dodal Noid na křtu charitativního kalendáře pro nadaci Anežka.

Reklama

Další články

Načítám