Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pády na přehlídkovém mole sice nejsou zrovna častým jevem, přesto se jim někdy pomalu nelze vyhnout. Při pohledu na obuv modelek je možná spíš s podivem, že se nedějí daleko častěji. Klopýtnutí na přehlídkovém mole má přitom opravdu ‚děsivou pověst‘. Říká se totiž, že pád na mole rovná se mnohdy konec kariéry.

Tak horké to ale nejspíš nebude, tato chybička se nevyhnula třeba ani Naomi Campbell (53), která dodnes patří mezi nejžádanější modelky světa. Naomi zavrávorala v roce 1993 během módní show Vivienne Westwood ve šněrovacích botách na podpatcích s extrémně vysokou platformou.

Jehlové podpatky či vysoké platformy jsou ostatně ve většině případů společným jmenovatelem této nepříjemnosti. Naposledy se přihodila dokonce dvěma modelkám během nedávného týdne módy v Miláně, a to na přehlídce Moschino.

Podobně si ‚poležela‘ na mole i herečka Catherine O’Hara, která se stala součástí jedné z přehlídek během týdne módy v Torontě roku 2008. Catherine se pokoušeli zachytit diváci v první řadě, ale když se nezadařilo, nakonec si vtipně 'ustala' na zemi. Herečku si většina lidí nejlépe vybaví jako maminku Kevina McCallistera ze série Sám doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám