Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za nedávnou větší módní, ale také plesovou událostí stála Beata Rajská (61). Módní návrhářka jako tradičně spojila svůj ples ve Žďáru nad Sázavou, který pořádá od roku 2004, i s přehlídkou své poslední kolekce. V modelech se odráží italské Benátky, právě tam totiž vznikla inspirace.

„Celá kolekce je hotová a je hodně velká. Tady byla jen ukázka, ostatní uvidíte příští rok na jaře, kde bude i víc letních kousků. Sami můžete vidět inspiraci zlatými kupolemi, které jsme v Benátkách obdivovali,“ řekla Beata Rajská Super.cz koncem minulého roku ke své nové kolekci, kterou bude postupně odhalovat.

Na mole se předvedly modelky, které chodí Beatiny přehlídky už roky. Jako například modelka Veronika Chmelířová (37) nebo vítězka České Miss 2016 Andrea Bezděková (29). Někteří z těch, kteří na plese letos tančili, ještě nebyli na světě, když se oblíbený ples před dvaceti lety poprvé uskutečnil, ostatně stejně jako Estel Gregorová, tedy nejmladší z modelek na Beatině přehlídce. V galerii se podívejte na střípky z nové kolekce uznávané módní návrhářky.

Reklama

Další články

Načítám