Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohodářka Kristen Stewart (34), která se ještě nějaký čas nezbaví nálepky ‚nevěrnice‘, nepatří mezi slavné krásky, které Halloween vnímají pouze jako ideální příležitost předvést se v rajcovním kostýmu. Kristen klidně zahalí svůj něžný obličej do masky slizkého usmívajícího se ho muže s klaunsky zmalovaným obočím.

Je evidentní, že Robert Pattinson se snaží zapomenout na milostnou aférku mezi jeho milou a režisérem Rupertem Sandersem a dává jí ještě možnost napravit, co málem zničila.

Halloween strávili společně na párty u Hollywood Cemetery v Los Angeles. Ani Robertův převlek ale nebyl o moc pěknější. Jeho rovněž silikonová maska s hustým černým obočím byla doplněna ještě o knírek. A přestože Kristen by se svým středečním maskováním proklouzla možná i fotografům, Pattinsona prozradila typická basebalka s kšiltem dozadu, a především jeho nezaměnitelné oči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám