Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spolu s kolegyní Bárou Munzarovou (52) ztvárňuje v novém představení karlínského hudebního divadla Močál Story školačku také Iva Pazderková (44). „Vzhledem k tomu, že jsme šikovné herečky, diváci nám to uvěří. Aspoň z dálky,“ smála se Iva, která ve svém kostýmu připomínala známou postavičku Pipi Dlouhou punčochu.

Spíš Pipi Starou punčochu,“ kontrovala Pazderková. „Hrajeme texty Ivana Mládka, což je taková poetika, absurdita a sofistikovaný humor a nádherná hra s češtinou, že se tam vlezeme kdykoli a v jakémkoli věku,“ domnívá se herečka, která Super.cz v našem videu zarýmovala.

„Cítila jsem se skvěle, pro mě je to čest, a Ivan Mládek je legenda. Je originální a výjimečný a jsem šťastná, že u toho můžu být. Vypadá to, že jenom tak blbneme, ale je to strašně těžké, i když zároveň zábavné a naplňující,“ vyznala se Iva, které jsme se samozřejmě museli zeptat na její nejoblíbenější Mládkovu písničku.

Má prý ráda všechny, ale jedna vede už od dětství. „To je Jožin z Bažin a nejvíc kvůli replice, že žere hlavně Pražáky. To mi hodně utkvělo. Když už jsem z toho Brna,“ svěřila se Iva a přidala i popěvek – také z Mládkovy písně Brno je zlatá loď, v níž zazní, že děvčata z Brna jsou hezká a věrná.

Na to konto jsme se zeptali, zda se na jejím milostném obzoru neobjevil nějaký nový muž. „Proč by měl být? Já nikomu neříkala, že jsem se rozešla,“ překvapila herečka tím, že tedy zřejmě není opuštěné děvče, i když se s tureckým přítelem Bertugem viděla naposledy v létě. „Jsem velice spokojené a šťastné děvče,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám