Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bude to rok, co se Nikol Švantnerová (31) stala maminkou. Modelka už krátce po narození dcerky Mii začala pomalu pracovat. Přijímá nabídky na přehlídky a focení a vše zvládá i přesto, že holčičku stále kojí.

„Já jsem se od začátku snažila vrátit do práce, není taková, že bych musela sedět dvanáct hodin v kanceláři, je to jednodušší. Tím, že stále kojím a jsem zvyklá být s Miunkou, tak to není tak, že bych ji na celý den odložila, snažím se to skloubit s ní a zatím se to dá,“ svěřila se Super.cz modelka, kterou jsme potkali v ateliéru Poner, pro který za pár měsíců půjde i přehlídku.

„Když potřebuji odchodit přehlídku nebo něco nafotit, tak pohlídá tatínek. Chci se do toho vracet víc, ale pořád je pro mě na prvním místě Mia, už jsem teď přehlídek nachodila hodně a myslím, že jich možná ještě hodně nachodím, takže mi nic neuteče,“ prozradila nám Nikol, která se netají tím, že by dceři ráda brzy pořídila sourozence.

„Přemýšlím o tom určitě, máme to tak s partnerem nastavené od začátku. Chceme, aby Miunka měla bratříčka. Chtěla jsem, aby měli blízko k sobě a mohli si spolu hrát, mám sama bráchu o pár let mladšího a skvěle si rozumíme,“ prozradila Švantnerová s tím, že všemu nechává volný průběh. „Uvidíme, tyhle věci nejdou plánovat, myslím, že tak dva roky a uvidíme, ale určitě bychom chtěli,“ dodala modelka.

Reklama

Další články

Načítám