Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Série Stmívání svého času rozdělila lidi na dva tábory. Jedni ji vyzdvihovali do nebe, jiní ji naprosto zavrhovali. Teď se ale zdá, že se oba tábory spojily a ohledně pokračování mají jasný názor. Rozhodně ho nechtějí.

Stmívání viděli diváci poprvé v roce 2008 a celých pět dílů drželi palce zamilovanému upírskému páru Belle Swan a Edwardu Cullenovi, které ztvárnili Kristen Stewart a Robert Pattinson. Právě ty série vystřelila ke hvězdám a udělala z nich velké hollywoodské hvězdy. A při příležitosti patnáctého výročí režisérka série Catherine Hardwicke prozradila, kdo by se jí líbil v rolích Belly a Edwarda v již diskutovaném pokračování. Ztvárnit upírku by podle ní skvěle mohla Jenna Ortega, která se ve světě proslavila hlavně jako Wednesday ve velmi úspěšném seriálu. Jejím partnerem by pak mohl být australský herec Jacob Elordi, známý například z trilogie Stánek s polibky nebo seriálu Euforie. „Myslím, že je úžasný,“ řekla režisérka v podcastu Joshe Horowitze Happy Sad Confused. Ta do nebe vyzdvihla právě i jednadvacetiletou Jennu Ortegu.

Nová série Stmívání se připravovala v Lionsgate TV, stávka spisovatelů ale její výrobu zbrzdila. Režisérka by ovšem další pokračování ráda ztvárnila trochu jinak. Pro mě by bylo zábavné dělat Twilight ve vesmíru. Byla bych nadšená, kdybych mohla dělat něco úplně jiného,“ řekla.

Lidé ale na případné pokračování série mají jednoznačný názor. „O tohle se vás nikdo neprosil,“ zní například jeden z komentářů pod článkem v magazínu People. „Twilight měl svůj okamžik. Už ne, prosím,“ píše jiný. „Prosím ne, tohle nikdo nechce,“ nebo „proč musí pokazit dobrou věc,“ či „na pokračování je příliš brzo,“ zní další a další komentáře. Lidem se pak nelíbí ani možná volba Jacoba Elordiho, Jennu Ortegu by si jako Bellu prý představit dokázali. Tak uvidíme, s jakým obsazením a prostředím nakonec tvůrci přijdou.

Související témata:
Jacob Elordi
Filmová série Twilight sága

Reklama

Další články

Načítám