Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice získala díky svému půvabu přezdívku Barbie (a jejímu partnerovi Michalu Janotkovi se zase říká Ken), sama se sebou ale moderátorka Sandra Parmová úplně spokojená není. A najde se toho docela dost, co by na sobě změnila.

"Opravdu velký problém mám s řasami, protože sama se líčím, pak přijdu do práce, kde mne zase odlíčí a následně znovu a hodně namalují, takže se večer opět odličuju. A řasy dost trpí. Takže jsem ráda, že jsem tady na veletrhu našla přípravek na růst a zvětšení hustoty řas," začala s výpočtem svých mindráků Sandra.

Proč tedy nesáhne po nalepovacích řasách, které miluje řada modelek? "Já je nechci a ani bych je asi mít nemohla, protože se moc nedoporučuje líčit je řasenkou a my je musíme mít na obrazovku hodně výrazné, takže nám to ani maskérky nedoporučují," míní Sandra, která moc kosmetických vymožeností nezkoušela.

"Vlasy mám naštěstí dost husté od přírody, mám jenom umělé nehty a možná bych ještě vyzkoušela nějaké sérum na zvětšení rtů, které jsem tady objevila a které má dodat rtům objem," pokračovala Sandra.

"Mám věci, které bych na sobě změnila, ale postupem času jsem se s nimi srovnala. Asi každý vidí, když se na mne podívá, že bych mohla mít víc tady, v předních partiích. Ale také nemám odvahu, abych s tím někam šla a řešila to. Doufám, že se mi jednou zvětší přírodně, s dětmi" věří moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám