Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tisíce mužů už jistě zatoužilo být aspoň jednou na místě závodníka F1 Lewise Hamiltona (28), kterému se v ložnici svléká půvabná Nicole Scherzinger (34). Ta však zatím odolala všem nabídkám pánských časopisů a nahá se neukázala. Proto nejspíš mnohé zaskočil model, který si ve středu večer oblékla na předávání National Television Awards. Blesky fotoaparátů způsobily, že se látka na zpěvaččiných šatech stala dost průhlednou na to, aby odhalila její ňadra...

Není divu, že se Nicole do očí tentokrát nedokázaly dívat ani ženy, jelikož výrazné bradavky přitahovaly pohledy doslova jako magnet. Nicole oděná od hlavy po paty v černé se tak v londýnské O2 Aréně postarala o pořádné pozdvižení, když si účastníci začali šuškat, zda jsou to bradavky Nicole, nebo umělé náhražky, které hvězdy občas používají na maskování svých vlastních, případně naopak na zvýraznění poprsí do upnutých triček. Následně z fotografií už však nebylo pochyb, že se skutečně jedná o strategicky umístěné silikonové náhražky.

Zpěvačka svůj outfit doplnila o zlaté šperky. Kromě výrazného prstenu jí na krku viselo zlaté srdce a kulatý přívěsek od Chanelu. Rodačka z havajského Honolulu, která se v poslední době věnovala spíše než hudbě roli porotkyně v britském X Factoru, během večera navíc potvrdila, že se nebrání znovuobnovení skupiny Pussycat Dolls.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám