Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicole Kidman (56) je na veřejnosti za všech okolností princeznou, která si dává velký pozor na to, aby na ní vše bylo dokonalé. Paparazzi ji teď ale přistihli venku právě ve chvíli, kdy pracovala na své postavě se svým osobním trenérem.

Loni oslavila pětapadesát let, její postava ani obličej tomu ale neodpovídají. A zatímco obličej si Nicole může kdykoliv nechat upravit, na své štíhlounké postavičce musí tvrdě „makat“ sama. Stejně jako ve venkovní posilovně v Sydney, kam si herečka zašla se svým osobním trenérem. A dle fotografií to rozhodně nebyla procházka růžovým sadem. Během cvičení se Nicole pořádně zadýchala a ani její účes tentokrát nezůstal dokonalý.

Jen o něco později svou skvostnou postavu předvedla na udílení cen Art Directors Guild Awards 2022 v Los Angeles, kam se nemusela bát obléknout černé přiléhavé šaty značky Schiaparelli s vysokým rozparkem. Krk si pak ozdobila atypickým doplňkem, velkým šperkem ve tvaru srdce.

Nicole Kidman je stále velmi pracovně aktivní, na začátku tohoto měsíce dokončila natáčení seriálu Lioness na Mallorce, kde bude hrát agentku CIA Kaitlyn Meade.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám