Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Ceterová (34) je nyní velkou oporou pro svého manžela Karlose Vémolu (38), jenž utrpěl drsné KO v zápase se slovenským bijcem Samuelem „Pirátem“ Krištofičem. Nezapomíná ale ani na své fanoušky, kterým ukázala žhavé novoroční video, jež zachycuje střípky z jejího roku 2023.

Nikoho asi nepřekvapí, že záběry jsou plné svůdných póz v nejrůznějších outfitech, které Lela oblékla. A to včetně svůdného oblečku čertice. „Ahoj 2024, nech mě přestavit moji nejlepší verzi, nic mě nezastaví show začíná,“ chlubila se na sociální síti Lela.

„Když vstupuješ do roku 2024 se všemi lekcemi, které jsi zvládla v roce 2023,“ neopomněla záhy dodat. Pro Lelu je ale samozřejmě nejdůležitější, že má zdravou rodinu. A udělá prý vše proto, aby se její manžel po drtivé porážce dal opět dohromady.

„Důležité je, že je naše rodina spolu a jsme zdraví. Věřím, že společně s dětmi Karlosovi pomůžeme, aby měl brzy zase dobrou náladu. Jeho a moje děti ho milujeme pořád stejně, ať už se vyhrává, nebo prohrává. A stejné je to i s jeho nejvěrnějšími fanoušky, kterých má Karlos stále dost,“ dodala Lela.

Reklama

Další články

Načítám