Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodský krasavec Jude Law (46) se objevil na evropské premiéře filmu Captain Marvel v dobrém rozpoložení. Jen několik hodin před tím jeho přítelkyně Phillipa Coan (32) potvrdila zasnoubení. Dokonce už byla spatřena s diamantovým prstenem a nyní se proslýchá, že by veselka měla proběhnout už na jaře.

Podle deníku The Sun herec z filmů Sherlock Holmes, Fantastická zvířata nebo Prázdniny požádal svého nejstaršího syna Raffertyho, aby mu šel za svědka. „Svatba bude plná tance a alkoholu,“ prozradil zdroj deníku.

S psycholožkou je herec ve vztahu čtyři roky a podle přátel jim to dobře klape. Zásnuby jsou tak prý dalším logickým krokem. Pro atraktivního šviháka to bude už druhé manželství. S návrhářkou Sadie Frost byl ženatý v letech 1997-2003 a mají spolu tři děti. Raffertyho (22), Iris (18) a Rudyho (16). S modelkou Samanthou Burke má pak dceru Sophiu (9) a s muzikantkou Catherine Harding dceru Adu (3).

Herec randil také s řadou dalších slavných žen, včetně herečky Sienny Miller, kterou podváděl s chůvou svých dětí a následně se jí veřejně omluvil. Uvidíme, jestli se s Phillipou usadí nadobro.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám