Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za našimi hranicemi je spousta žen, které rády předvádějí své hýždě a některé si na tom dokonce postavily kariéru. Teď se zezadu ukázala i Simona Krainová (51), někteří fanoušci ji ale podezírají, že to, co předvedla, určitě není přírodní.

Modelka si podle vlastních slov vydělává značné peníze na platformě s předplaceným obsahem, občas ale nabídne nějaký ten lechtivější snímek i svým fanouškům na Instagramu. Její „stádečko“ v současné době čítá na 430 tisíc lidí, a ti ji většinou za sexy snímky pochválí. Ale i když by se mohlo zdát, že Simona už ze svého těla ukázala všechno a nemá čím překvapit, občas se najde něco, čím modelka své sledující zaskočí. Jako fotkou svého pozadí, které odhalila ve výtahu. Snímek je samozřejmě profesionálně nafocený a upravený, stejně si ale někteří rýpli do toho, jak na něm část modelčina těla vypadá.

„Jen nevím, kde jste přišla k tomu zadku,“ napsala například jedna sledující, které Simona také odpověděla. „No plastika asi ne. Nebo?“ reagovala stejně ostře. A téma tvaru zadnice poněkud nelichotivým způsobem otevřel i jiný fanoušek. „Ta p*del je přifouklá,“ nesnažil se svůj názor zaobalit do příliš vzletných slov. Na takový komentář Simona odpověděla jen smíchem. Našla se ale samozřejmě i spousta takových, kteří hýždě modelky pochválili. Mezi nimi nechyběl například ani snoubenec Anny-Marie Kánské, miliardář Richard Chlad.

Simona ráda provokuje a vzhledem k tomu, že bude půl roku žít v Dominikánské republice, kam už zapsala i syny do školy, dá se očekávat, že se fanoušci opět dočkají i žhavých snímků z exotiky. „Těším se se na to, máme tam úžasnou komunitu Čechů. Cítím se tam jako doma,“ řekla před časem Super.cz modelka.

Reklama

Další články

Načítám