Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská topmodelka Kate Moss (50) byla v úterý hlavní hvězdou večírku uspořádaného k příležitosti představení nové kolekce luxusních šperků a hodinek značky Fred Paris. Kate je totiž tváří kolekce, a ta po ní dokonce nese i název - Kate Moss for Fred. Na akci konané v hotelu Ritz v Paříži nechyběli mimo jiné ani módní fotograf Mario Testino nebo známý francouzský návrhář luxusní dámské obuvi Christian Louboutin. K oběma pánům se však Kate chovala možná až příliš vřele...

Skutečností zůstává, že modelku s oběma vlivnými muži pojí přátelství, ovšem za polibek, který předvedla s fotografem Testinem, by se nemusela stydět ani zamilovaná dvojice ze stříbrného plátna. Přítulná byla v průběhu večera pak i k Louboutinovi, jenž si její pozornost nechal líbit. Co by na to asi řekl manžel Kate Jamie Hince?

Kate Moss si kytaristu rockové skupiny The Kills Jamieho Hince vzala po čtyřech letech společného soužití letos 1. července v kostele St. Peter v anglickém Southrop. O tři dny později se novomanželé vydali na svatební cestu, která zahrnovala nejzajímavější místa světa mezi nimiž nechyběly Alžírsko, Mali, Thajsko, Karibik a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám