Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V polovině března letošního roku se Nikol Švantnerová (31) stala maminkou. Na svět přivedla prvorozenou dceru, kterou s partnerem Ondřejem Antošem pojmenovali Mia. Takřka čtyři měsíce po porodu modelka předvedla svou figuru a některým možná spadne brada.

Pro svoji první dovolenou u moře s malou dcerkou zvolila modelka Chorvatsko, kde si užívá v domečku nedaleko pláže. Od Jadranu Česká Miss z roku 2015 poslala foto v plavkách a v růžovo-oranžovém modelu ukázala své ploché bříško.

„Jak jste dosáhla toho plochého břicha? Neuvěřitelné,“ začaly modelce psát její sledující a další maminky, které svou postavou Nikol šokovala. Už před těhotenstvím na své postavě dost dřela. „Zadarmo to rozhodně není. Makám, běhám, cvičím doma, snažím se jíst zdravě,“ řekla tehdy Super.cz Nikol, která nyní těží ze své píle před těhotenstvím.

„Já třeba v těhotenství vůbec necvičila, ale tělo si pamatuje,“ prozradila Nikol, které mnozí nevěří, že ještě v březnu nosila svou dcerku v bříšku. „Krásná, jako kdybyste nerodila. Jako matka to nechápu a závidím,“ napsala jedna z maminek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám