Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože má americká herečka Kirstie Alley (60) na svém kontě už šest křížků, v současnosti vypadá nejlépe za posledních patnáct let. Nejvíce jí prospěla nedávná účast v pořadu Dancing With The Stars, kde sice skončila druhá, ale to jí radost z nové postavy, štíhlejší o více než 20 kilogramů, nezkazilo. Kirstie je opět plná elánu a hýří sebevědomím. Po letech si navíc může dopřát sexy modely, na které dříve jen zbožně vzhlížela.

Přestože už herečka není nejmladší, nebojí se úzkých legín, šatů nad kolena ani dlouhých vlnitých vlasů. Nutno podotknout, že si to Kirstie rozhodně může dovolit. Její odvaha se nedá brát jako nedostatek soudnosti. Alley navíc v poslední době upravila svůj šatník a obléká se například do šatů, které ji ještě více zeštíhlí díky svým stahovacím schopnostem.

Herečka si díky taneční soutěži našla i dobrého přítele, jímž se stal její taneční partner Maksim Chmerkovský. Ráda se sním ukazuje na veřejnosti. Herečka dokonce chytla druhý dech i v lásce. Našla si totiž teprve jednadvacetiletého rappera Stancieho Boyda, ale po pár týdnech mu dala kopačky, které zdůvodnila jeho psychickou nevyzrálostí.

Související témata:
Mladiství

Reklama

Další články

Načítám