Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle čekal málokdo. Iveta Bartošová (†48) se dnes po dlouhých měsících opět objevila na pódiu. Na akci nazvané Truck aréna v Piešťanech zvládla hodinové vystoupení, při kterém neupadla, nežvatlala a "zazpívala" své největší hity.

Mezi desítkami diváků se sice občas objevily výkřiky, aby zpívala živě, ale Bartošová ustála koncert bez větších potíží a byla v dobré formě. V jednoduchých růžových šatech působila mladistvě a její pohyb na pódiu připomínal Bartošovou před několika lety.

Zpěvačka komunikovala s obecenstvem částečně slovensky. Když jí přinesli na pódium láhev s pitím, z obecenstva se ozval výkřik, že v láhvi je určitě slivovice. „Nevěřte všemu, co se píše v novinách,“ reagovala Bartošová a dala z láhve napít jedné z divaček. Ta musela vzápětí do mikrofonu potvrdit, že se jedná pouze o vodu. Mezitím neznámý mladík prodával Ivetina CDčka za dvě eura. Podle zákulisních informací se nejednalo o nikoho jiného, než o mladšího syna Ivetina ochránce Josefa Rychtáře (66).

V hodinovém vystoupení nabídla Bartošová své největší hity a při písni Tři oříšky pro Popelku si pozvala na pódium několik dětí. Tady zpívala určitě živě, protože mikrofon na chvíli půjčila i dětem. Děti si vzápětí s ní zatančily na skladbu „Hej pane diskžokej“. Na nadšený potlesk diváků přidala Bartošová další skladbu a po koncertě se mezi fanoušky vrátila na autogramiádu. Slíbila jim, že ještě letos vyrazí na slovenské turné.

Reklama

Další články

Načítám