Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásnou Megan Fox (28) byste momentálně našli v New Yorku, kde po menší maminkovské pauze natáčí pokračování Želv Ninja nesoucí v originálu název Teenage Mutant Ninja Turtles 2. Jako blondýnka, navíc stylizovaná do 80. let, je skutečně k nepoznání. Až při bližším ohledání zjistíte, že se skutečně jedná o hvězdu prvních dvou dílů Transformers, která loni v únoru přivedla na svět už druhé dítě.

Kritikou ztrhaný první díl Želv Ninja, který se však nejen v USA stal kasovním trhákem, se tak příští rok dočká pokračování. Fanoušci se ale o Meganinu dlouhou lesklou kštici temně tmavé barvy bát nemusejí, ve filmu nasadila pouze paruku.

Sexy manželka herce Briana Austina Greena, jemuž porodila dva syny - Noaha a Bodhiho, ve vlnitém blond mikádu nápadně připomíná kolegyni Meg Ryan (53) z dob její největší slávy, kdy hrála například v romantickém snímku Když Harry potkal Sally.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám