Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lindsay Lohan (37) zřejmě dosáhla všeho, co by od života jen mohla žádat. Má skvělého a bohatého manžela, synka, vyřešila problémy s rodinou, vrátila se do hereckých kolejí a ještě bezvadně vypadá. Jen podle některých lidí už je její vzhled až příliš umělý.

Kdo by si nepamatoval na zrzavou Lindsay, která před lety bodovala ve filmech Past na rodiče, Mezi námi děvčaty nebo Protivný sprostý holky. Jak se ale u dětských hvězd často stává, i ji život semlel a během let se hovořilo o závislostech, léčebně, nezaplacených účtech i dlouhém seznamu známých milenců. Když už nad ní asi většina lidí zlomila hůl, dala se herečka dohromady a v současné době žije život jako z pohádky.

Vzala si kuvajtského bankéře Badera Shammase (36) a loni v červenci oznámila narození syna jménem Luai. V té době se ukazovala jen svým fanouškům na Instagramu, a i když vypadala skvěle, nebylo jasné, jestli se nejedná jen o kouzlo photoshopu. Nedávno už ale začala vyrážet do společnosti, a jak je vidět, Lindsay skutečně vypadá jako Barbie s ohnivými vlasy.

Naposledy se stala hvězdou premiéry nové komedie Irské přání v New Yorku. Snímek má ne zcela neokoukanou zápletku ve stylu „chci toho nebo snad tamtoho“ a po boku Lindsay si v něm zahraje třeba i doktorka Quinnová Jane Seymour. Na premiéru Lindsay doprovodila celá rodina, nechyběl manžel, matka, otec, sestra ani bratr.

Sama herečka vypadala v jednoduchých šatech skvěle, názory na její současnou vizáž se ale rozcházejí. Spousta lidí má pocit, že to Lindsay trochu přehnala s různými úpravami. „Někdo tady se sám sobě už vůbec nepodobá. 37 je příliš nízký věk na to, abyste úplně změnila svou tvář,“ nebo „Miluji ji a vypadá skvěle, ale bohužel si se sebou nechala udělat něco velkého, vypadá to jako facelift,“ ozývají se hlasy jednoho tábora čtenářů magazínu Daily Mail.

„Lindsay vypadá skvěle! Vypadá zdravě a šťastně – jsem ráda, že si nezničila kůži nevkusným tetováním!“ nebo „Wow, to je její nejlepší vzhled za posledních několik let nebo možná za celý život,“ je slyšet z druhé strany.

Ať tak či tak, Lindsay si v současné době určitě užívá jedno z nejkrásnějších období svého života a můžeme se jen těšit na to, jestli se v nadcházejících rolích blýskne stejně, jako to dokázala před mnoha lety.

Reklama

Další články

Načítám