Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh lásky mezi hudebními hvězdami Nelly a Ashanti by vydalo na pořádně zamotaný román! Jak se ovšem zdá, jejich cesta, která se začala psát již před dvaceti lety, dospěla do šťastného konce. Ikony žánru R’n’B se totiž mají těšit na prvního společného potomka!

Devětačtyřicetiletý raper a o šest let mladší zpěvačka, kteří to letos dali znovu dohromady, podle zdroje z jejich okolí čekají první dítě, jak informoval magazín US Weekly.

Zatímco pro držitelku ceny Grammy z roku 2003, která proslula hitem Foolish, se bude jednat o první dítě, její protějšek, jenž mimochodem obdržel Grammy třikrát, je dvojnásobným otcem již dospělých dětí. S jeho expartnerkou Chanettou Valentine má dceru Chanelle (29) a syna Cornella Haynese III (24).

Vztah obou hudebníků byl přitom poměrně turbulentní. Poprvé se setkali během cen Grammy za rok 2003. Nelly tehdy přišel k Ashanti, jež obdržela se svou debutovou deskou cenu za nejlepší R'n'B album roku, a požádal ji o autogram. Podle Ashanti si z ní ale spíš tak trochu vystřelil. Trvalo prý docela dlouho, než mu na sebe dala číslo.

Nakonec se tihle dva v průběhu třinácti let scházeli a rozcházeli, ale i po rozchodu spolu občas někde vystupovali. Nelly však dlouho tvrdil, že se necítí na ženění. Letos v září potvrdili, že jsou opět spolu.

„Mám pocit, že to překvapilo nás oba. Nebylo to nic, co bychom plánovali. Ale někdy tím, že se odloučíte, nakonec tomu druhému porozumíte daleko víc,“ řekl na adresu své partnerky Nelly.

Související témata:
Nelly (zpěvák)
Ashanti (zpěvačka)

Reklama

Další články

Načítám