Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Halle Berry (57) si podle mnohých pořídila druhé dítě tak trochu 'na stará kolena'. Jenže kolik mladých maminek se může pyšnit takovou formou, jako má ona? Ani ne čtyři měsíce od porodu syna Macea se ve středu účastnila závěrečného ceremoniálu filmového festivalu v mexickém Acapulcu a všichni se nestačili divit, jak se ani druhé mateřství na její postavě nijak nepodepsalo.

Berry předstoupila před obecenstvo jako zlatý hřeb devátého ročníku mezinárodního festivalu s proslovem. K této příležitosti zvolila černé šaty nad kolena se stříbrnou boční provázkovou vsadkou, které zdůrazňovaly její plný dekolt, ale jinak byly velice decentní. Po těhotenských kilech ani památky.

Z předchozího manželství s kanadsko-francouzským modelem Gabrielem Aubrym má Berry pětiletou dceru Nahlu a se současným manželem Olivierem Martinezem malého Macea, kterého Halle přivedla na svět loni začátkem října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám