Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský zpěvák Seal (48) jako kdyby uměl vrátit čas. Je téměř k neuvěření, že dnes, kdy mu táhne na padesátku, vypadá daleko lépe, než před lety. Populární soulový hudebník a manžel německé topmodelky Heidi Klum (38) byl naposledy k vidění v sobotu v kalifornské Santa Monice, jak spolu s Heidi odvážejí jejich dceru Leni i s malou Lou na hodinu baletu v Brentwoodu.

K mladistvému vzhledu mu dopomohla nejen pevná postava, ale také moderní outfit. Seal se oblékl od hlavy až k patě do černé barvy včetně slunečních brýlí. Tričko s krátkým rukávem obepínalo jeho svalnaté paže a vypracovaný hrudník. Stejnobarevné džíny a moderní vyšší boty podobné vojenským kanadám jen doladily jeho vytříbený styl.

Autor takových hitů jako 'Kiss from a Rose' či novějšího 'Amazing' žije s Heidi Klum od roku 2003 a mají spolu tři děti, syny Henryho (6) a Johana (4) a dceru Lou (2). Zpěvák rovněž přijal za vlastní dnes sedmiletou Leni, kterou měla Klum z předešlého vztahu s Flaviem Briatore. Společně platí za jeden z nejspokojenějších a nejpevnějších slavných manželských párů.

Související témata:

Další články

Načítám