Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takové spalování jako Lucie Bílá (58) by chtěla mít každá žena. Super.cz vyzpovídal jejího partnera Petra Makovičku, který je tím, kdo se jí stará o jídlo. A nevěřili jsme vlastním uším, co se u nich spořádá. „Sama nechápu, jak se můžu vejít do kostýmů," svěřila Super.cz Lucka, která v muzikálu Aida vystavuje naprosto dokonalé tělo.

"Lucka má fakt neuvěřitelné spalování. Díky tomu, že pořád někde běhá a má spoustu práce, tak je logické, že i když sní všechno, co uvařím, vypadá úžasně. Až jí závidím," přiznal Makovička, který se sám pustil do hubnutí. "Mám sedm kilo dole," pochlubil se.

A co vlastně během posledních dnů před premiérou Aidy v Hudebním divadle Karlín doma jedli? "Protože jsme byli na houbách, tak třeba hovězí na houbách, fantastické hříbkové carpaccio, ale také chleba s máslem a domácími rajčaty nebo gratinovanou kachnu," vypočítal Makovička.

Ani on nezahálí, má před zahájením nového projektu, který bude opět v oblasti gastronomie. Nechtěl nic zakřiknout, ale vytáhli jsme z něj, že už má podepsanou smlouvu a v polovině prosince by rád otevřel.

Lucie mezitím bude hrát bez alternace roli princezny Amneris v Aidě. "Tím, že bych měla alternaci, bych zklamala diváky, kteří přijdou díky mému jménu. A jsem nadšená, že už je vyprodáno tak, že do konce prosince nezbývají žádné lístky vedle sebe," uzavřela Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám