Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O víkendu byly rozdány ceny Akademie designu České republiky. Stalo se už tradicí, že na tento večer se přítomné dámy a pánové jaksepatří vyparádí. Heslem večera je originalita.

Bezkonkurenčně nejvýraznější postavičkou na letošním udílení cen Czech Grand Design byla Klára Vytisková. Frontmanka kapely Toxique šokovala v transparentním body, pod nímž prosvítala černá podprsenka, a v kalhotové sukni - vše od LaFormela. Aby toho nebylo málo, doplnila Klára model zlatým límečkem H&M, který výstřednímu celku dodal glamour punc. „Zima mi není, mě hřeje mládí," smála se zpěvačka, když pózovala pro našeho fotografa.

Aňa Geislerová (48) se spolehla sama na sebe a oblékla si černé zavinovací šaty z vlastnoručně navržené kolekce „All you can eat" pro Pietro Filipi. Jelikož chtěla mít herečka jistotu, že bude na večeru zasvěceném designu originální, doplnila strohý model kontrastním bílým šperkem v pase.

Moderátorka večera Tereza Voříšková (34) se pro tento večer svěřila do rukou jednoznačně nejúspěšnějšího českého návrháře ve světě Jakuba Polanky. Během večera jí to slušelo v nádherné antické říze barvy královské modře. Její bývalý přítel a současný moderátorský partner Kryštof Hádek (42) se už tradičně spolehl na italský módní dům Prada. V butiku pro něj vybrali tmavě modré kalhoty z plátěného mohéru a černé sako, které oživovala modročervená košile s potiskem, ozdobená keprovými záplatami a štrasem.

Ze stejné kolekce jaro/léto 2012 si vybrala svůj bláznivý model inspirovaný padesátými lety v Americe Jana Plodková. Herečka zvolila koženou sukni z nappy v temně zelené barvě oleandru s bláznivou aplikací automobilu s plameny. Sukni sladila s popelínovým topem v azurové barvě oživeným komiksovým potiskem. Jako doplňky si vybrala psaníčko se zavíráním připomínajícím nárazník automobilu a zženšťujícím prvkem mašle, náušnice s motivem světle zelených růží a náramek se stejným motivem, tentokrát v kombinaci slonové kosti a růžové. Jako poslušná přítelkyně známého optika nemohla zapomenout ani brýle s originálními dobovými obroučkami.

Reklama

Další články

Načítám