Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Na zasloužených pár dní u moře se Jitka Zelenková (73) těšila několik měsíců. Zpěvačka v září zabalila kufry a vyrazila do oblíbené destinace. Do Řecka se ráda vrací již několik let. V zahraničí zpěvačka se sametovým hlasem načerpala energii a dokonce předvedla figuru v plavkách.

„Půl roku se sem vždycky těším a pak to strašně rychle uteče. Ale asi to tak zkrátka má být, že ty opravdu vzácné okamžiky nemůžou trvat dlouho,“ poslala zpěvačka pozdrav z Kréty. Jitka jde s dobou a je velmi aktivní na sociálních sítích. Vedle střípků z dovolené s pochlubila také reels videem a tanečkem v plavkách.

„Krásná bohyně, včera, dnes i zítra,“ napsal jí jeden z fanoušků. Zpěvačka na sobě celý život dře a stále srší neskutečnou energií. „Obal dobrý, vnitřek adekvátní. Dělám si z toho legraci. Neprožívám to. S tím se nedá vůbec nic dělat,“ řekla Super.cz Jitka Zelenková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám