Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je mu teprve osmnáct a má před maturitou. Syn oblíbeného herce Romana Zacha (51) ovšem profesně pořádně vystrkuje růžky. Po představení Láska z mládí v Divadle Bez zábradlí, kde si zahrál pod režijním vedením svého táty, se pustil do dalšího náročného úkolu.

Prokop Zach byl nejmladším z účastníků taneční soutěže Roztančené divadlo, kde spolu s taneční partnerkou Eliškou Stehnovou zastupoval již zmíněné Divadlo Bez zábradlí. Zkoušení společně s předpremiérovým stresem prý nebylo jednoduché. „A do toho ještě ta maturita. Ale čas jsem našel, i když jenom večer, hodně pozdě večer,“ prozradil na jevišti vinohradského divadla, kde finále Roztančeného divadla probíhalo.

Vystoupení svého bratra si nenechala ujít jeho sestra Agáta, která se už sama objevuje ve filmu, a to v krátkometrážním amatérském snímku Dovolená snů. O něco později dorazil i pyšný táta Roman Zach. A i když Prokop soutěž nevyhrál, jeho vystoupení si všichni užili. Evidentně i on sám, ačkoli při společném focení s taneční partnerkou jí trochu klackovitě udělal za hlavou neslušné gesto. A véčko to rozhodně nebylo.

Související témata:
Prokop Zach

Reklama

Další články

Načítám